KANIWA

KANIWA Lekker eten goede prijs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 977 beoordelingen
31 mei 2020 om 0:47 Slechte bezorging al het eten lag los in de tas
30 mei 2020 om 19:17 Was heerlijk!
29 mei 2020 om 23:57 Ik had Nigiri besteld waaronder 2 met omelet maar ik kreeg 2x surimi. Smaakte op zich ook prima maar vind t niet zo netjes dat t nergens op de bon werd vermeld. Rest van de bestelling en bezorging was in orde
29 mei 2020 om 23:35 Lekkere sushi maar de bestelling was niet compleet, cola ontbrak.. dus niet helemaal tevreden
29 mei 2020 om 19:32 Eten meer naast de bak dan er in
28 mei 2020 om 20:52 Bestelling was niet compleet
28 mei 2020 om 9:32 Prijs-kwaliteit verhouding was goed!
27 mei 2020 om 21:26 Voor de 2e keer veel inhoud van het eten in de bijgeleverde plastic tas. Alsof de deksel eraf is geweest en er daarna weer het eten in de bak is gedaan. Plakband zat ook aan 1 zijde van de bak niet goed vast.Vandaag was het eten niet echt warm meer.......
27 mei 2020 om 17:03 Bezorging was er sneller en de poke bowl was prima, maar zoals al eerder vermeld is de avocado niet lekker en zeker geen euro extra waard! Volgende keer bestel ik toch ergens anders.
27 mei 2020 om 9:17 Eerder hoefde ik nooit lang te wachten op mijn bestelling. Nu werd er pas na 2 uur bezorgd. Na meer dan anderhalf uur gebeld en naast 'oh ja sorry dat het lang duurt' wordt er niks gedaan. Gelukkig was de kwaliteit van het eten wel goed.
26 mei 2020 om 21:26 De bezorging nam meer dan anderhalf uur in beslag. In een van de bestelde pokebowls zaten maïs en lente ui, wat niet besteld was.
25 mei 2020 om 8:49 De aangekondigde bezorgtijd was 65 minuten, maar de sushi werd al binnen 40 minuten bezorgd. Op basis van reviews hadden wij dit niet verwacht, dus super positief! Het eten was ook nog eens erg lekker. Wij zijn tevreden :)